Microsklerosering
på ben

Microsklerosering er en behandling mod karsprængninger på benene, hvor man fjerner eller reducerer karsprængninger med små indsprøjtninger af en væske, der får karrene til at lukke sig og forsvinde permanent. Med en lille, tynd nål injiceres en væske, aethoxysclerol, i karsprængningerne, som får karrene til at trække sig sammen og lukke, hvilket får karsprængningen til at forsvinde.

Microskleroseinrg på ben

behandling

Aethoxysclerol irriterer karrene, så de hæver og stivner, hvorefter kroppen gradvist vil nedbryde karsprængningerne af sig selv over de næste 4-6 uger.

Umiddelbart kan der opstå en let svien i området, og de behandlede kar kan blive røde og hævede.

Det første døgn skal der bæres kompression på det behandlede område. Det anbefales desuden, at du bærer støttestrømper de første 5 dage efter behandlingen for at optimere behandlingsresultat og minimere risici for komplikationer.

OVERBLIK

Behandlingstid

20 - 40 min.

bedøvelse

Ingen bedøvelse

Nedetid / opheling

Op til 8 uger

Resultat synligt

Op til 8 uger

Holdbarhed

Permanent

Priser

Microsklerosering

Spørgsmål vedr. behandling

Hvordan foregår behandlingen med microsklerosering?

Dit forløb med microsklerosering i Klinik Nykvist starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation ved vores hudlæge for at sikre at det er den rette behandling til dig. Her vil dine karspringninger blive vurderet, du kan stille spørgsmål og behandlingsforløbet vil blive gennemgået.

 

Blodårerne i karsprængningerne har ingen funktion i forhold til kredsløbet og kan derfor uden problemer fjernes. Skleroseringen er den absolut mest benyttede behandlingsmetode til at fjerne de netlignende karsprængninger på benene.

Vigtig information

Man skal undgå solbadning, selvbruner, og solarium i mindst en måned før start af behandling og m efter behandlingen, idet soleksponering kan forårsage misfarvninger i det behandlede område. Desuden anbefaler vi altid bredspektret solbeskyttelse med SPF50+.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du altid blive tilbudt en kontroltid, så vi kan være sikre på, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede.

 

Antallet af behandlinger afhænger af, hvor mange karsprængninger man har, og hvor stort et område der skal behandles. Til konsultationen vil vi give et skøn på hvor meget der skal til.

Microsklerosering

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Microsklerosering på ben pr. behandling:

Konsultation

GRATIS

1 ml.

DKK 1.500,-

2 ml.

DKK 2.000,-

Pr. ekstra ml.

DKK 500,-