YAG-Laser mod karsprængninger

Karsprængninger kommer i flere størrelser og farver – fra de helt store blå-/rødlige plamager til de små, fine spindelvæv, der kan ligne blå mærker. Ligegyldigt hvor store eller små karsprængninger er, kan de være generende. YAG-laseren er særdeles god til behandling af små kar på ben og karansamlinger i ansigtet. Blodkarrene har ikke længere nogen funktion. Ved en Yag-laserbehandling er det lyset fra laseren, der optages i blodets røde farver, så der opstår en opvarmning i karret, så det lukker sig og blodet størkner.

ND:YAG-Laser

behandling

Hæmangiomer - som også kaldes kirsebærprikker eller cherry spots, er godartede og kommer med alderen. De består af blodkar og er små røde eller blålige knopper i huden, som ligner små garnnøgler. Hæmangiomer sidder hovedsageligt på overkroppen, men de kan også sidde i ansigtet samt på arme og ben. De røde prikker i huden varierer i størrelse fra under en millimeter til flere millimeter i diameter. Med alderen er det almindeligt, at man flere Hæmangiomer, men de er nemme at fjerne med YAG-laser. Efter behandlingen ses kun et helt overfladisk sår, som sædvanligvis heler i løbet af en lille uges tid. Vi behandler adskillige Hæmangiomer i en enkelt behandling.

OVERBLIK

Behandlingstid

15 - 20 min.

bedøvelse

Ingen bedøvelse

Nedetid / opheling

4-7 dage

Resultat synligt

10-14 dage

Holdbarhed

Permanent

Priser

YAG-Laser

Spørgsmål vedr. behandling

Hvordan foregår behandlingen med Nd:YAG laser?

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Du vil også få udleveret skriftligt materiale om behandlingen. Inden du bliver behandlet, tager vi fotos af området, så vi kan vise dig resultatet.

 

Selve behandlingen foregår ved at lyset og varmen fra laseren kortvarigt ledes ned gennem din hud. Behandling føles lidt som en elastik, der rammer huden, og der kan også føles lidt varme og stikkende smerter under behandlingen. Følelsen varierer meget fra person til person og afhænger bl.a. af området, der behandles.

Vigtig information

For at opnå det bedste resultat skal huden være så lys som muligt . Derfor frarådes solbadning eller solarium inden behandlingen. Der må heller ikke anvendes selvbruner eller spraytan 2 uger før behandling.

Hvornår kan jeg se resultatet af behandlingen?

Allerede efter første behandling kan der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne. Vi anbefaler dog som regel 2-3 behandlinger for at få et optimalt resultat.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til 1 døgn efter behandlingen, og der kan mærkes en let ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af et par dage.
Der kan desuden opstå midlertidige mindre blå mærker i forbindelse med behandlingen som forsvinder inden for et par uger.


For at undgå pigmentforandringer, bør der anvendes solcreme med høj faktor under hele behandlingsperioden og i mindst 2 måneder efter den sidste behandling.

YAG-Laser

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Yag-Laser på ben eller ved næse pr. behandling:

Konsultation

GRATIS

Enkelte kar

DKK 1.000,-

Større områder

Fra DKK 2.500,-

Hæmangiomer (Kirsebærprikker eller Cherry Spots)

1 stk.

DKK 800,-

2-5 stk

DKK 1.500,-

6-10 stk

DKK 2.100,-

Pris efter aftale ved flere end 10 stk.

DKK 900,-