permanent hårfjerning

Nu er det slut med hårfjerning, barbering, sugaring og voksning om og om igen, med indgroede hår og røde knopper til følge. Du kender måske til problemet?

permanent hårfjerning

behandling

Uønsket hårvækst er en unødvendig gene for mange mænd og kvinder, og kan fjernes, hvad enten det er på ben, armhule, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg. Permanent hårfjerning med SHR er en innovativ og revolutionerende behandlingsmetode til at få fjernet/reduceret sine hår. Hårsækkene varmes langsomt op, hvilket gør behandlingen skånsom, og derved ikke forårsager smerter. Derved giver denne behandling, i modsætning til IPL laserer, et mere sikkert og smertefrit resultat.

Permanent hårfjerning kan laves på alle typer af hud og hår, selv røde og lyse hår, som tidligere ikke har været mulige at fjerne.

OVERBLIK

Behandlingstid

15 - 60 min.

bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

Ingen

Resultat synligt

2 - 3 uger

Holdbarhed

Permanent 70 - 90% reducering

Konsultation

Gratis

Priser

Afspil video
permanent hårfjerning

Spørgsmål vedr. behandling

Før behandling

Når du hos os i Klinik Nykvist, skal have en permanent hårfjerning behandling, indledes 1 behandling med en gratis konsultation, hvor selve behandlingen gennemgås, samt hvor der laves en forventningsafstemning, så du som kunde ved præcist hvad du går ind til. For at du som kunde kan føle dig tryg, vil der under konsultationen være mulighed for, at du kan stille alle de spørgsmål du må have, inden behandlingens start. Konsultationen kan laves enten som en særskilt aftale, eller i forbindelse med behandlingen.

 

Besluttes det, at der skal udføres behandling, skal det ønskede behandlingsområde være skrabet, så der ingen hår er fremme. Har man ikke selv mulighed for at skrabe området, kan det gøres i klinikken for 200 kr. Det er vigtigt for behandlingen, at der IKKE er blevet fjernet hår med pincet eller voks på det ønskede behandlingsområde, 4 uger (afhængig af område) før behandlingen skal udføres.

 

Fordelen ved denne behandlingsmetode med SHR er, at du blot skal undgå solen i én uge op til behandlingen, og igen 24 timer efter behandlingen, dog kun på det behandlede område.
Derimod kræver en IPL-behandling , at du skal undgå solen i 4 uger før og 4 uger efter behandlingen, hvilket kan vanskeliggøre behandlingen i sommerhalvåret.

Efter behandling

Selve behandlingen foregår i en blid og glidende bevægelse, hvor håndstykket bevæges henover det ønskede område. Hår og hud opvarmes langsomt til en moderat temperatur på max 45 grader, hvorved hårenes proteiner udstødes naturligt og yderligere hårvækst stoppes.

 

Kombinationen af melaninopvarmning (pigmentet i huden) og proteinopvarmning, fører til hårtab, da behandlingen dræber selve stamcellerne fremfor hårsækken, og på den måde fjernes ”levegrundlaget” for håret, hvorved håret til sidst vil falde ud. Efter behandlingen falder hårene som regel ud efter 1-2 uger.

 

Du vil i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 85-90%. Nogle vil opleve at få et nogle nye hår med årene, og disse vil være nemme at fjerne med ekstra opfølgende behandlinger.

 

For mænd vil det være sværere at opnå et helt hårfrit resultat. Dette skyldes testosteronproduktionen, som medfører en nydannelse af hårsækkene hele livet. Dog kan hårvæksten reduceres radikalt, så det kun vil være få hår, som af og til vil gro ud. Dette gælder ligeledes for homonforstyrrende sygedomme som PCO/PCOS. 

Antal behandlinger?

Da alle hårene på kroppen har forskellige vækstfaser, vil der er i hver fase, derfor kun være ca. 15-20% af hårene, der har størst koncentration af melanin og dermed er bedst modtagelig overfor behandlingen. Derfor kræver det flere behandlinger, for at opnå permanent hårfjerning. Tykkelse af håret, farve, hudfarve samt det område, der ønskes behandlet, er meget individuelt, og har derfor indflydelse på antallet af behandlinger, som i gennemsnit kan variere fra 6-10 behandlinger.

 

Vi anbefaler, at behandlingerne sker med 4 ugers interval.

 

Det er umuligt for behandleren at vurdere hvor mange behandlinger den enkelte person skal have, for at hårvæksten er reduceret i så stor en grad, at man betegnes som færdigbehandlet. Man skal påregne at modtage MINIMUM 6 behandlinger,  for hvis at man stopper sit forløb for tidligt, vil der være chance for at hårene kommer tilbage, og dermed penge spildt. 

 

Ligeledes skal man være indstillet på, at man vedligeholder behandlingen, med en behandling hver 3-6 mdr. de første par år, for at sikre at alle hår er blevet ramt i deres helt rigtige vækstcyklus.

Hvem må ikke behandles?

→ Gravide/Ammende kvinder 
→ Hvis du danner hyperpigmentering i huden, eller før har dannet kelorid ar
→ Hvis du har været i sol 1 uge før behandlingstidspunktet
→ Hvis du har infektioner, betændelser og sår på behandlingsområdet
→ Hvis du har ikke helet operationsvæv eller arvæv på behandlingsområdet
→ Hvis du har hvide eller grå hår (Ingen effekt) 
→ Hvis du har ekstrem følsom eller sart hud 
→ Hvis du har elektriske apperater i kroppen, fx. pacemaker
→ Hud med tatoveringer 
→ Hvis du tager Cytostatica (cellehæmmende medicin) eller bindevævsnedbrydende medicin
→ Hvis du har epilepsi
→ Hvis du har fået Tetracyklin tabletbehandling og lignende medicin, som kan gøre huden mere lysfølsom. (Der skal være holdt pause)

Disclaimer

Er du i tvivl om ovenstående og om hvorvidt du kan modtage behandling, så kontakt os endelig.

 

Du vil inden behandlingen blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring, hvor du bl.a. skriver under på, at du ikke har eller lider af ovenstående. Dette er af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager, samt for at sikre det bedst mulige resultat. 

 

OBS! Det kan være svært at opnå det ønskede resultat på hvidt eller gråt hår. Dette skyldes, at håret har enten intet eller meget lidt melanin, og derfor kan lyset fra laseren ikke absorberes tilstrækkeligt. Fjernelse af disse hår er derfor næsten umulig ved SHR, IPL eller andre former for laserbehandling. Der kan dog forsøges med en enkelt behandling, for at se om der er en effekt.

permanent hårfjerning

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Ved køb af mere end ét område, får du 50% på alle de billigste områder

hele ben (70 min)

DKK 2000,-

underben inkl. knæ (40 min)

DKK 1400,-

lår inkl. knæ (45 min)

DKK 1400,-

armhuler (15 min)

DKK 600,-

bikinilinje (20 min)

DKK 800,-

brazil (30 min)

DKK 1000,-

baller (20 min)

DKK 800,-

mellem baller (15 min)

DKK 600,-

baller og mellem baller (30 min)

DKK 1000,-

linje fra navle og ned (10 min)

DKK 450,-

hele ansigt (40 min)

DKK 1200,-

overlæbe (10 min)

DKK 450,-

hage (15 min)

DKK 450,-

kinder (20 min)

DKK 600,-

bakkenbarter (15 min)

DKK 450,-

hals (20 min)

DKK 600,-

nakke (15 min)

DKK 600,-

skuldre (30 min)

DKK 800,-

bryst (30 min)

DKK 850,-

skuldre og ryg (50 min)

DKK 2000,-

ryg (25 min)

DKK 1400,-

mave (25 min)

DKK 850,-

bryst, mave og skuldre (50 min)

DKK 2000,-

lænd (15 min)

DKK 800,-

underarme (30 min)

DKK 850,-

overarme (30 min)

DKK 850,-

fingre (20 min)

DKK 450,-

hænder (15 min)

DKK 450,-

fødder (15 min)

DKK 500,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.

Armhuler

Bikinilinje

Brazil

underben inkl. knæ