prisoversigt

genveje til priser på behandlingerne

Hos Klinik Nykvist tilbyder vi mange former for behandlinger. Alle priser er samlet under hvert enkelt behandling. Klik herunder på den behandling du søger en pris på.

konsultationer

Botox

Afholdes med klinikkens hudlæge

Gratis

Filler

Afholdes med klinikkens kosmetiske sygeplejerske

Gratis

skinbooster

Afholdes med klinikkens kosmetiske sygeplejerske

Gratis

Min mission med klinik nykvist

“Min mission er, at vise mænd og kvinder, at de kan få injektioner med botox og fillers – og stadig ligne dem selv. Og dertil hjælpe dem til at matche deres ydre med deres indre.” 
Camilla Nykvist
Indehaver og kosmetisk sygeplejerske
Klinik Nykvist

bedøm os på trustpilot

Vi sætter stor pris på vores kunder, og det vil glæde som hvis du efter dit besøg i klinikken, vil skrive end kort anmeldelse inde på vores Trustpilot.

Sandra Vilsø

“Har nu haft min 2. behandling af permanent hårfjerning på 3 forskellige områder. Jeg har allerede nu fantastiske resultater og jeg kan slet ikke vente med at komme til de næste behandlinger. Rikke er super sød, kompetent og meget imødekommende. Man føler sig tryg hele vejen igennem, og dejligt med en konsultation inden 1. behandling, til at få svar på alle se spørgsmål man nu skulle have.”

Sofie

“Jeg er nu kommet et par gange ved Klinik Nykvist og Camilla er så dygtig og professionel. Man føler sig i de bedste hænder og altid meget velkommen. Klinikken får 5 stjerner fra mig af.”

Ida

“Camilla er passioneret, imødekommende, målbevidst og perfektionistisk. Disse ting er med til at hjælpe os, som kommer og gerne vil have hjælp og sparring, og som der er lidt selvkritiske. Jeg har kun gode oplevelser hos Camilla og Klinik Nykvist, og føler mig altid godt taget imod og velkommen.”