SkinPen microneedling

Opnå en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur.

Vi er stolte over at kunne tilbyde den populære FDA godkendte microneedling enhed – SkinPen® i Klinik Nykvist, som er det eneste microneedling device på markedet, der udelukkende anvendes på klinikker, hvor der er sundhedsfagligt personale tilknyttet, herunder læger og sygeplejersker.

SkinPen microneedling

behandling

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til for eksempel at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt med mere end 90 kliniske studier bag sig.

SkinPen® er en banebrydende behandling, hvor der anvendes et elektrisk stempel, der med fine sterile nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde. Der dannes 70.000 huller i huden hvert minut, hvilket stimulerer hudens fibroblaster til at producere nyt kollagen. Denne metode kan sammenlignes med en mild udgave af CO2-laserbehandling. 

Med andre ord "man skader huden for at huden skal regenerer sig selv."

OVERBLIK

Behandlingstid

30 min.

bedøvelse

Bedøvende creme

Nedetid / opheling

1 - 2 døgn

resultat synligt

Efter første behandling

Holdbarhed

Permanent

Priser

Klinik Nykvist
SkinPen microneedling

Spørgsmål vedr. behandling

Hvad bruges SkinPen® til?

→ Hudforyngelse
→ Store porer
→ Rynkebehandling
→ Strækmærker
→ Solskadet hud
→ Akne-ar
→ Ujævn pigmentering
→ Operationsar

Hvordan foregår behandlingen?

Din hud bliver grundigt afrenset og desinficeret. Så påføres en maske af bedøvelsescreme, som skal virke i 15 minutter, for at mindske ubehag. Herefter vil det serum, der passer til dig, blive påført.

 

Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter.

 

Behandlingen afsluttes med en kølende fugtgivende maskine, hvor der til sidst påsmøres en serum med aktive ingredienser, som indsluses i de mikroskopiske huller.

 

SkinPen® er den eneste, der garanterer, at der ikke opstår Cross-contamination – altså ingen smitte af bakterier, eftersom der anvendes et lukket system, hvilket sikrer, at der ikke føres bakterier og smitte mellem patienter. Et unikt sikkerhedssystem, der sikrer, at nålen ikke kan anvendes på flere patienter. Ingen blod eller vævsvæske kommer i kontakt med selve pennen.

 

Ingen patienter deler produkter, hvilket minimerer risikoen for infektion. Hver eneste kunde får sit eget kit inden behandling og egne hjemmepleje produkter med hjem efterfølgende, som skal anvendes de første 48 timer efter behandling. 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

 

Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, stramning i huden, rødme, afskaldning, en brændende fornemmelse. Disse symptomer er kun midlertidige.   

Med SkinPen® stimuleres huden til genopbygning

Vi har alle kollagent væv i underhuden, men desværre reduceres det, jo ældre man bliver. Tabet af kollagent væv gør, at huden mister sin volumen, og den begynder at ”hænge lidt”, og vi får små linjer og rynker.

 

Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede metode, der kaldes CIT ”Collagen Inducion Therapy”. På dansk kollagen-stimulerende behandling. Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden.

 

Når sådanne mikro-penetrering sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv. Denne proces tager ca. 4 uger. Nogle vil altså først opleve en synlig effekt af hudens overflade efter op til 4 uger, da kollagen genopbyggelses processen sker i forskellige faser. Derimod varer det ofte måneder, inden man kan se en virkning på de dybe ar.

 

Med et forløb med kun 3 meget effektive behandlinger – med 30 dage mellem hver behandling – kan du opnå en smukkere og mere ensartet hudstruktur og møde verden med fornyet selvtillid.

SkinPen® åbner for effektiv optagelse af serum

Inden selve SkinPen-behandlingen begynder, påføres huden med et udvalgt serum med aktive stoffer.

 

På grund af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler, som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved alminelig påsmøring på huden.

 

Selv om det lyder drastisk foregår det på det mikroskopiske niveau, og der opstår kun en rødme af huden som forsvinder i løbet af få timer.

 

Et behandlingsforløb består af et antal behandlinger, afhængigt af hvilken indikation der ønskes behandlet. Ved hver efterfølgende behandling akkumuleres effekten og resultaterne kan ses efter få behandlinger. 

SkinPen microneedling

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

1 behandling

DKK 1300,-

3 behandlinger*

DKK 3400,-

5 behandlinger

DKK 6000,-

Tilkøb - skinbooster til skinpen

DKK 700,-

ekstra område - hals

DKK 500,-

ekstra område - bryst

DKK 500,-

*Der anbefales et forløb på 3 behandlinger, ved ønske om reducering af mindre ar, grove porer eller fine linjer.

Klinik Nykvist
Klinik Nykvist