Velkommen hos klinik nykvist

En kosmetisk speciallæge klinik i hjertet af Svendborg, hvor du behandles af en autoriseret kosmetisk sygeplejerske, der har speciale i at udføre professionelle rynkereducerende og hudforbedrende behandlinger med Fillers, Botulinum Toksin, Skinbooster, SkinPen microneedling og permanent hårfjerning med SHR teknologi.

Klinik Nykvist

Vores mission og filosofi

Empowering Women and bringing their inner beauty to life

SYGEPLEJERSKE OG BEHANDLER

Camilla

Jeg er indehaver af Klinik Nykvist. Jeg er 31 år, bor i Svendborg med min kæreste og 2 børn, og er uddannet kosmetisk specialsygeplejerske.

Jeg har altid haft en stor interesse, for hvad jeg kan skabe med hænderne og har øje for detajlen, som der gør hele forskellen. Jeg er perfektionist til fingerspidserne og jeg sætter barren højt i alt hvad jeg foretager mig. Overordnet for alle mine behandlinger, går jeg ud fra princippet “less is more”. Det naturlige udtryk, er altid et resultat jeg stræber efter, men hvor man sammetidig gerne må se at man er blevet forskønnet. 

Jeg sætter altid en høj standard og kvalitet for alle mine behandlinger, hvor kundens ønsker og oplevelse altid vil være i centrum. 

BEHANDLER

Rikke

Mit navn er Rikke, jeg er 31 år og er født og opvokset på sydfyn. 

Jeg er uddannet kostvejleder, har en bachelor i ernæring og sundhed og er certificeret skønhedsbehandler. 

Kundens velvære og tryghed, er altid min vigtigste opgave, derfor er en god og tillidsfuld relation mellem mine kunder og mig meget vigtig. 

Jeg glæder mig til at tage i mod jer til permanent hårfjerning, og sørge for at i får en god oplevelse. 

Læge og ansvarlig for ikke-permanente fillers

Pernille

Mit navn er Pernille, jeg er 34 år gammel og bor i Odense med min mand og vores to børn.

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2018 og er godt igang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Jeg har en stor interesse for æstetik og hudpleje, da jeg anerkender, at udseendet har stor betydning for vores velbefindende. Derfor har jeg ved siden af min speciallægeuddannelse uddannet mig i behandling med botulinumtoksin og ikke-permanente fillers, da jeg ønsker at kombinere mit lægelige virke med kosmetiske behandlinger. 

Jeg er detaljeorienteret, vægter et naturligt resultat højt og gør meget ud af, at du i behandlingsprocessen skal føle dig tryg og gå tilfreds fra klinikken.

BEHANDLER

Emma

Mit navn er Emma og er 28 år gammel. Jeg bor i Svendborg med min kæreste og vores hund. Som sygeplejerske har jeg erfaring inde for akutsygepleje og gynækologien.

Jeg er uddannet kosmetisk sygeplejerske, med speciale i laser, kemiske peelings og filler. Jeg er i mit arbejde meget detalje- og resultatorienteret, samt omsorgsfuld og grundig. Jeg glæder mig til at tage imod dig!

Speciallæge i dermatologi - Klinik ansvarlig speciallæge for Botulinum toxin og laser

Ali

Mit navn er Ali, jeg er 36 år og bor i København med min kone og 2 børn.

Jeg er speciallæge i dermatologi fra Odense Universitetshospital. Gennem det sidste årti har jeg oparbejdet erfaring, faglighed og ekspertise fra privathospitaler og flere større hospitalsafdelinger i Danmark.

Til dagligt arbejder jeg som dermatologisk konsulent og underviser i kosmetiske behandlinger i hele landet. Du vil møde mig på Klinik Nykvist i forbindelse med lovpligtig forundersøgelse til botulinum toxin/botox behandling – men kan også vejlede dig indenfor alle andre behandlingstilbud på klinikken.