EJAL 40 Skinbooster

Skinbooster er i injektionsbehandling til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet drastisk og give huden mere glød. En skinbooster kan også anvendes til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar. En skinbooster består af hyaluronsyre og er beslægtet med en mild filler.

ejal40 skinbooster

behandling

Skinbooster er innovativ injektionsbehandling, beslægtet med en mild og tynd filler, som er til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet i huden og give huden mere glød. En skinbooster kan også anvendes til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar. En skinbooster består af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der findes naturligt i huden. Sukkerstoffet sikre bl.a. et højt vandindhold i huden, så den ikke tørrer ud. Med små mængder hyaluronsyre, som via mikro- injektioner lægges ind under huden, kan hudens fugtindhold genskabes og hudkvaliteten markant forbedres. Resultatet er en flottere udstråling, et visuelt løft, reduktion af tør hud og af fine linjer i huden.

OVERBLIK

Behandlingstid

40 min.

bedøvelse

Bedøvende creme efter behov

Nedetid / Opheling

Op til 7 dage

Holdbarhed

Op til 9 mdr.

Konsultation

Gratis

Priser

ejal40 skinbooster

Spørgsmål vedr. behandling

Hvorfor ejal40 skinbooster?

Med alderen forringes hudens evne til at danne hyaluronsyre og resultatet er, at huden hurtigt mister fugt og udstråling. Aktiviteten af fibroblaster, som er de celler der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden nedsættes, hvor huden mister langsomt sin naturlige tæthed og elasticitet. Denne proces, sammen med et fald i mængden af hyaluronsyre, fører til dannelsen af rynker, furer og andre ældningstegn. Skinbooster er altså som en effektiv fugtmaske uden at ændre på ansigtets form.

Ejal40 er yderst effektiv til

→ Linjer og rynker
→ Løs hud
→ Dehydreret og tør hud
→ At forbedre hudtonen og elasticiteten
→ Genetablering af hudens vandbalance, hvilket modvirker tørhed
→ Reduktion af kreppet og fine linjer 
→ Huden boostes indefra

Hvornår skal jeg have ejal40?

Hvis du ønsker forebyggelse eller reduktion af aldringstegn, rynker, dehydreret og skadet hud. Ejal40 genopretter tabt volume og elasticitet, produktet virker opstrammende og forbedre hudstrukturen. Det perfekte antiage-våben mod slaphed samt rynker/linjer.

Hvor meget skal jeg have og hvor længe holder det?

Anbefalingen er at:

  • Kvinder/mænd mellem 25-35 år behandles 1-2 gange med ca. 4 ugers mellemrum.

  • Kvinder/mænd over 35 år behandles 2-3 gange med ca. 4 ugers mellemrum.

  • Kvinder mænd over 50 år behandles 3-4 gange med ca. 4 ugers mellemrum.

 

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum indtil ønsket resultat. Ejal40 gentages efter behov og ønske. Vi anbefaler at du får en såkaldt booster-behandling hver 4-6. måned for at vedligeholde resultatet.

Hvordan foregår et behandlingsforløb med Skinbooster?

Ejal40 genopbygger gradvist din huds vandbalance og udstråling. Et typisk behandlingsforløb består af 2-3 behandlinger med 3-4 ugers interval mellem hver behandling.
Du vil allerede efter første behandling opleve en lille forbedring, men det endelige resultat opnår du efter 2-3. behandling. Derefter holdes effekten bedst ved lige med en skinbooster-behandling hver 4.-6. måned.

 

Selve behandlingen foregår ved hjælp af injektioner, hvorved hyaluronsyren i produktet lægges ned i den allerøverste del af huden for at genoprette hudens vandbalance. De fleste tolererer behandlingen uden problemer. Skinbooster behandling foregår med så fin og lille en nål, at det almindeligvis ikke forvolder ubehag eller smerter.

Før behandling med skinbooster

Inden din behandling med Ejal40 skal vi se dig til en konsultation. Med mindre du tidligere har modtaget behandling med filler/skinbooster i Klinik Nykvist. Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med filler/skinbooster. Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Ejal40 med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke få behandling med filler/skinbooster eller botox.

Efter behandlingen

Skal du være særlig opmærksom på følgende, at du må ikke røre ved det behandlede område i de første 6 timer for at undgå infektion. Du må ikke anvende makeup og creme i de første 6 timer. Du må ikke dyrke hård fysisk motion i de første 24 timer efter behandlingen. Du må ikke udsætte dig for høje temperaturer (sauna, dampbad, direkte sollys, solarium m.m.) i de første 24 timer, da det øger risikoen for hævelse, og blå mærker bliver værre.

ejal40 skinbooster

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Konsultation (skal bookes før behandling)

GRATIS

3 behandlinger (6 ML)

DKK 5000,-

4 behandlinger (8 ML)

DKK 5800,-

Efter-opfyldning

DKK 1200,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.