IPL Hudforyngelse/ uens hudtone

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter akne? Så kan hudfornyelse med laser (IPL) være den ideelle behandling for dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

Derudover har hudfornyelse med laser en gavnlig effekt på talgproduktionen, hvilket hjælper med at reducere risikoen for akneudbrud, samtidig med at diffus rødme mindskes. Med denne laserbehandling kan du opnå en sund og ensartet hud, der er egnet til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper samt generelt alle lysere hudtyper.

IPL Hudforyngelse/Uens hudtone

behandling

IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, som via lysenergibølger går ned i huden og absorberes i ujævne farver eller forskellige farveforskelle såsom mørk pigment eller hæmoglobinet i røde karsprængninger. IPL-lyset kan trænge igennem alle niveauer af huden uden at skade overfladen, så hudoverfladen forbliver intakt. Når lysbølgen sendes ned og rammer det farvede element, udvikler energien sig til varme (ca. 70 grader) som ødelægger og fjerner elementet (blodkarrene eller pigmentpletterne). Herved kan man fjerne pigmentmisfarvninger.

Det er dog vigtigt at bemærke, at man ikke kan komme langt de fleste ujævnheder i hudtonen til livs med en enkelt behandling. Det vil ofte være nødvendigt med 3 behandlinger med ca. 6 ugers interval. IPL-behandling kan også bruges til foryngelse af huden, såkaldt foto-hudforyngelse, hvor lyset virker dybt i huden og øger elasticiteten og spændstigheden ved at stimulere dannelsen af kollagen. Rynker reduceres ikke, men huden bliver mere frisk og ensartet i overfladen. Ønskes dybere rynker og furer reduceret, anbefaler vi behandling med botox eller fillers.

OVERBLIK

Behandlingstid

15 - 30 min.

bedøvelse

Ingen bedøvelse

Nedetid / opheling

Hævelse op til 5 dage

Resultat synligt

Straks

Holdbarhed

Permanent

Priser

IPL Hudforyngelse/Uens Hudtone

Spørgsmål vedr. behandling

Hvad kan jeg selv gøre, for at forbedre resultatet?

Hvis du vil undgå at få for mange pigmentforandringer i ansigtet f.eks., så skal du først og fremmest undgå solforbrænding. Solen er god for os, i begrænsede mængder. Når man opholder sig udendørs, er det utroligt vigtigt at du bruger solbeskyttelse, hvis du vil undgå pigmentforandringer. Du kan med fordel opnå beskyttelse mod solen i form af dagcremer med UV-beskyttelse og solcreme med en høj faktor. For at maksimere effekten af hudfornyelse med laser anbefaler vi også at kombinere behandlingen med hudplejeprodukter fra Neostrata, som forhandles i klinikken. Kombinationen af skønhedsbehandlinger og hudplejeprodukter i høj kvalitet kan forstærke og vedligeholde de opnåede resultater, så din hud forbliver sund og smuk.

 

Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring forårsager med tiden pigmentforandringer, pigmentpletter og generelt en mere ujævn hudtone. 


De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor aldringstegnene først opstår i form af pigmentfejl, pigmentpletter, fregner, leverpletter og solskader.

Med IPL-behandling gendannes hudens ungdommelige elasticitet på en enkel og effektiv måde.

Moderne udstyr af høj kvalitet

Hos Klinik Nykvist benytter vi Ellipse maskinen, som er den bedste, sikreste og mest effektive IPL-maskine på markedet. Behandlingerne udføres kun af specialuddannet personale, så du får den mest effektive behandling med de bedste resultater.

Hvordan foregår behandlingen med IPL?

Processen starter med en konsultation hos en af vores specialuddannnede sygeplejersker enten i forlængelse af din første behandling, eller ved en særskilt konsultaion. Herefter optager vi en fuld medicinsk journal for at sikre, at IPL vil være gavnligt for dig, og vi planlægger et behandlingsforløb der sikrer dig det bedste resultat. I mange tilfælde kan en kombination med IPL og andre behandlinger, fx. Kemiske peelings og microneedling forbedre resultatet yderligere.

 

Du får også udleveres skriftligt materiale om behandlingen, som du skal læse igennem.

 

Når det er tid til din behandling, bliver din hud påført en ultralydsgele. Du skal bære beskyttelsesbriller under behandlingen, for at beskytte dine øjne.

 

IPL-håndstykket holdes tæt på huden og flyttes rundt under behandlingen. Det intense pulserede lys udsendes ved tryk på en knap. De fleste mennesker beskriver følelsen som en lokaliseret varme eller som at blive ramt af en elastik.

Behandlingslængden afhænger af størrelsen på området, men det varer typisk 20 til 30 minutter.

Efter IPL-behandling

Umiddelbart efter behandlingen kan din hud være rød og hævet i et par timer eller resten af ​​dagen, men du burde kunne gå tilbage til dine regelmæssige aktiviteter eller arbejde. Hvis du har brug for at lindre ubehaget, kan et koldt omslag hjælpe, til hævelse og varmefølelsen. Du kan påføre fugtighedscreme, solcreme og makeup umiddelbart efter behandlingen.

 

Mange oplever, at huden er hævet under øjnene og på kinderne de første dage efter behandlingen. Det skyldes, at der samler sig væske i huden på de behandlede områder, når man ligger ned og sover. Hævelsen aftager op ad dagen helt af sig selv. Den kan eventuelt forbygges ved at ligge højt med hovedet, når man sover.

Hvornår kan jeg se resultatet af IPL-behandlingen?

I dagene efter behandlingen kan du se, at pigmentet trækker sig sammen i huden, og din hud vil fremstå mere plettet og mørkere. I løbet af de følgende 1- 2 uger vil du mærke en lettere afskalning af huden, og dine pigmentforandringer vil være synligt forbedrede med en mere vital og ensartet hud.


Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.


Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling, da huden nu er mere lysfølsom end normalt. Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.


Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter, som har en lysnende effekt. Spørg gerne din sygeplejerske til råds. Forskning viser, at en kombination af Retinol, antioxidanter og solcreme kan øge kollagenproduktionen yderligere, samtidig med at pigmentpletter og nye skader i huden forebygges.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

3-5 IPL-behandlinger med ca. 4 ugers intervaller anbefales til kollagennydannelse og hudforyngelse. Videnskabelige undersøgelser har vist, at den hudforyngelse man opnår, efter en serie IPL-behandlinger, holder i optil 5 år.

 

Efter din første behandling vil du kunne se en forandring i din hud, men det endelige resultat af din behandling vil først være synligt efter din sidste behandling i forløbet.

 

Der vil fortsat kunne komme nye karsprængninger eller solskader, dels afhængig af arv og miljø og ikke mindst afhængig af, hvordan du i øvrigt behandler din hud. Det er muligt at gentage behandlingen flere gange, hvis det skulle være ønsket.

Vigtig information

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning, spraytan eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer eller forbrænding af huden ved IPL-behandling. Derfor må du ikke være solbrændt eller have selvbruner på når du får foretaget dine behandlinger.

IPL Hudforyngelse/Uens Hudtone

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

IPL Hudforyngelse/Uens Hudtone pr. behandling:

Konsultation

GRATIS

Enkelte pletter

DKK 700,-

Kinder

DKK 1.000,-

Ansigt

DKK 1.800,-

Hænder

DKK 1.000,-

Hals eller decolletage/brystkasse

DKK 1.800,-

Hele ansigtet og hals, eller decolletage

DKK 2.500,- (spar 1.100,-)

Hele ansigtet, hals og decolletage

DKK 3.000,- (spar 1.300,-)

Vi anbefaler ofte et forløb med 3 behandlinger. Ved dette forløb betales fuld pris for de første 2 behandlinger og der gives 50% ved den 3. behandling, (samt hvis der ønskes mere end 3. behandlinger) De 3 behandlinger skal finde sted indenfor 6 mdr.

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.