Bliv medlem af Klinik Nykvist medlemsklub og få adgang til fordele og rabatter

Klinik Nykvist medlemsklub

Velkommen til Fordelsklubben hos Klinik Nykvist. Som en særlig service til vores kunder, får du adgang til flere fordele. Fordelsklubben er til både nye og eksisterende kunder. Du får bonus på alle dine behandlinger med fillers, botox og skinbooster behandlinger samt køb af produkter i klinikken. Du vil løbende modtage gode tilbud og rabatter, information om vores kosmetiske behandlinger, tips til klinisk hudpleje og invitationer til eksklusive events.

Sådan fungerer bonusordningen

Som medlem af vores fordelsklub, optjener du bonus point på udvalgte behandlinger og produkter som du køber i klinikken. 

Du behøver ikke at gøre noget aktivt for at optjene bonus, det sker helt automatisk, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvilket du nemt kan gøre her.

Bonussatser

Ved køb af klinikkens botox, fillers og skinbooster behandlinger optjener du 10% bonus, for hver gang du får behandling i klinikken. 

Ved køb af klinikkens produkter optjener du 5% bonus.

1 bonuspoint = 1 krone.

Eksempel

Ved køb af en behandling til 2.000 kr. optjener du bonus på 200 kr., som kan fratrækkes i prisen på næste køb eller opspares og trækkes fra et kommende køb – der er ingen udløbsdato.
Bonus-saldoen fremgår altid på købskvitteringer, samt på din personlige profil i bookingsystemet. Der optjenes bonus på selve købesummen.

Køb der ikke er omfattet af bonusordningen er: gavekort, ansigtsbehandlinger, laser behandlinger, hudlæge, co2 laser, konsultationer (da alle konsultationer er gratis).
Der optjenes ikke bonus ved køb af behandlinger til kampagnepriser, tilbud samt i forvejen nedsatte priser, og der optjenes ikke bonus på de behandlinger eller produkter som købes for bonus-point. Point kan derudover ikke udbetales som penge eller gavekort, hvis point ikke bruges på behandlinger.

Du kan se din bonus-saldo på din købskvittering eller ved at logge ind her.

Betingelser

Klinik Nykvist forbeholder sig ret til at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Klinik Nykvist fordelsprogram med 1 måneds varsel. Alle optjente point vil i givet fald fortsat kunne anvendes indenfor den ovenfornævnte tidsfrist. Hvis der sker væsentlige ændringer med fordelsprogrammet, vil Klinik Nykvist orientere dig om det i en mail. Klinik Nykvist betragter ændringerne godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit Klinik Nykvist medlemskab, efter du har modtaget mailen. Eventuelle point der ikke er brugt indenfor tidsfristen, går herefter tabt.

Få adgang til fordele og rabatter

Bliv medlem ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev