Botox

Nogle rynker er charmerende og kan give karakter til ansigtet. Mens andre rynker kan udstråle stress, bekymring eller vrede. Har du rynker, der giver et forkert indtryk af dig, og hvordan du har det indeni? Det kunne være nedadvendte mundvige, bekymringsrynke eller mange panderynker.

botox

behandling

I takt med at vi bliver ældre, får vi linjer og rynker i ansigtet. Det skyldes, at vi med alderen mister fedtvæv, hyaluronsyre, kollagen- og elastinfibre i huden. Huden bliver tyndere, og aktiviteten fra ansigtsmusklerne bliver fremtrædende og skaber mimiske linjer og rynker.

Nogle rynker er charmerende og kan give karakter til ansigtet. Mens andre rynker kan udstråle stress, bekymring eller vrede. Har du rynker, der giver et forkert indtryk af dig, og hvordan du har det indeni? Det kunne være nedadvendte mundvige, bekymringsrynke eller mange panderynker.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne eller reducere dybe rynker og linjer i dit ansigt. Behandling med Botox kan sjældent ses af andre – men andre vil tænke at man er født med gode gener. Man vil se yngre og friskere ud på en naturlig måde.

OVERBLIK

Behandlingstid

15 - 20 min.

bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

Ingen

resultat synligt

Efter 5 - 10 dage

Holdbarhed

3 - 6 mdr.

Priser

Afspil video
botox

Spørgsmål vedr. behandling

Behold dine personlige karakteristika og ansigtsmimik.

Hos Klinik Nykvist er det vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik. Det handler om, at du kommer til at se yngre, gladere og friskere ud på en naturlig måde, hvor hver behandling bliver tilpasset den enkelte med øje for æstetikken.

 

Botox virker på rynkerne her og nu, men Botox virker også forebyggende, så rynkerne ikke udvikler sig. Hvis du starter med Botox, inden rynkerne bliver dybe, kan du forhindre, at rynkerne udvikler sig. Selv hvis du stopper med at få Botox, så vil du have forebygget rynkernes udvikling i den tid, du har fået foretaget behandlingerne. 

 

Man vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder.

Hvordan foregår behandlingen?

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler for kosmetisk behandling med Botox skal man til en konsultation ved klinikkens speciallæge  Shakil Ahmed, inden behandlingen. Her gennemgår vi dine ønsker til rynkebehandlingen, og vi vurderer i fælleskab, hvordan det bedst mulige resultat kan blive skabt. 

 

Til forundersøgelsen vil du modtage skriftlig og mundtlig information om behandlingen. Efter konsultationen har du en betænkningstid på 48 timer, før man må modtage kosmetisk behandling med Botox, Botulinum toxin A.

 

På selve behandlingsdagen, vil vi igen gennemgå dine ønsker. Der vil blive taget billeder til din journal, og jeg vil i samarbejde med dig udarbejde en individuel og skræddersyet behandlingsplan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

 

Ved behandling med Botox injiceres små dråber Botox med en tynd, fin nål i musklerne i området, hvor der ønskes effekt. Der er ikke behov for bedøvelse, da smerten er minimal og hurtigt overstået.

Efter behandlingen

Vi fraråder, at du rører ved det behandlede område i 4 timer efter behandlingen. Det betyder, at du skal vente med at putte make-up på området til efter 4 timer efter behandlingen. Efter behandlingen fraråder vi desuden, at du i de første 4 timer ikke indtager alkohol, går i varmt bad eller sauna, dyrker hård fysisk motion eller ligger ned. I 24 timer efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke masserer og trykker på det behandlede område. Ved ansigtskonturering (V-shape), hvor Botox injiceres i kæbemusklen, vil ansigtet blive mere slankt efter 6 uger.  Man kan nemt gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen. Efter indsprøjtningen tager det 2-3 dage før Botox begynder at virke, og indtil 7-14 dage før, man får den fulde effekt.

 

Klinik Nykvist tilbyder kontrol efter 14 dage, så vi sammen kan vurdere resultatet, rette op på det behandlede område hvis dette er nødvendigt, uden ekstra beregning.

Hvordan virker Botox?

Når man behandler med Botox hæmmer man nerveimpulsens signal til de mimiske muskler, så de slapper af. Muskelbevægelsen ophører midlertidigt, så huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes eller forsvinder. Resultatet bliver et yngre, friskere og mere oplagt udtryk. Botoxbehandlinger er af den grund blevet en af de mest populære behandlinger til at opnå en effektiv rynkereduktion.

 

Mange oplever en markant forbedring af hudens struktur. Huden ser finere eller glattere ud.

 

De fleste der får Botox behandling, oplever en øget selvtillid og et mere tilfreds selvbillede. De føler at deres ydre stemmer mere overens med deres indre. Hvis man har fået meget dybe fuger, er det muligt at kombinere Botox med fillers. I forbindelse med Botox behandlingen ses ofte, hvis man får behandlet området mellem brynene og panden, at en eventuel tendens til spændingshovedpine reduceres, idet musklerne afslappes. 

Hvor længe holder Botox?

Behandling med Botox virker i løbet af 3-8 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3 – 5 måneder. Dette kan dog variere meget fra person til person, det har nemlig en betydning om hvor kraftige ansigstmusklerne er. Ved gentagne behandlinger med 12 ugers mellemrum kan effekten af Botox holde længere.

 

De fleste har en god effekt af Botoxbehandling i ca. 3-5 måneder, hvor der gradvis herefter sker en øgning af muskelstyrken og muskelaktiviteten. Det er individuelt hvornår man føler at en ny behandling er på tide – for nogle må der gerne være let aktivitet, andre vil gerne have at musklerne slapper helt af, hele tiden.

botox

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Bekymringsrynke, panderynker og rynker omkring øjne er store områder.

Lip flip, gummy smile, brynløft, bunny lines, hage og nedadvendte mundvige er små områder.

Konsultation (skal bookes før behandling)

GRATIS

1 stort område - rynker omkring øjnene

DKK 1400,-

1 stort område - bekymringsrynke

DKK 1400,-

Stort brynløft

DKK 1600,-

Platysma (muskelstrenge på halsen)

DKK 2000,-

1 lille område - lip flip

DKK 700,-

1 lille område - hage

DKK 700,-

1 lille område - nedadvendte mundvige

DKK 700,-

2 store områder - Bekymringsrynke og rynker omkring øjnene

DKK 2400,-

2 store områder - Bekymringsrynke og pande

DKK 2400,-

3 store områder - Bekymringsrynke, pande og omrking øjne

DKK 3000,-

1 lille område

DKK 700,-

2 små områder

DKK 1200,-

Masseter (kæbemuskel)

DKK 2400,-

Hyperhidrose (overproduktion af sved under armene)

DKK 3500,-

Stort mundvige løft

DKK 1400,-

Kontrol

DKK 0,00,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.

Bekymringsrynke

Bekymringsrynke/Pande

Lipflip

Nedre ansigt

om øjne