ikke-permanent Filler

Filler er lavet af et et unikt volume- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud – hyaluronsyre. Det er et sukker stof, som vi har naturligt i kroppen i forvejen som virker ved, at det dels trækker væske til og giver fugt til underhud og bindevæv. Med alderen taber huden bl.a. hyaluronsyre, hvorfor huden med alderen mister sin glød, elasticitet og fylde.

ikke-permanent Filler

behandling

Sammen finder vi ud af, hvad det er, du forventer af din behandling med filler og hvordan dette imødekommes bedst. For eksempel kan en ideel behandling mod rynker kan være en kombination af Botox samt filler-behandling for at opnå det absolut bedste resultat. Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende. Klinik Nykvist har en vision om at udføre æstetiske og naturlige resultater, hvor målet ikke er at ændre på folks udseende, men forskønne og forfine. Vi har forståelse for, at det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik, hvor vi ønsker at fremhæve eller genskabe de æstetiske træk hos dig. Vi går ikke ind for unaturlige behandlinger så som overfyldte læber og kinder.

OVERBLIK

Behandlingstid

30 - 70 min.

bedøvelse

Bedøvende creme

Nedetid / opheling

Op til 7 dage

resultat synligt

Straks

Holdbarhed

Op til 12 mdr.

Priser

Afspil video
ikke-permanent filler
Spørgsmål vedr. behandling
Hvad bruges det til?
Filler anvendes b.la. til at genvinde fylde i et ønsket område.
 
 
Eksempler på behandlinger er:

→ Udglatning/reducering af linjer og rynker i huden
→ Mørke rander under øjnene 
→ Øget fylde i læberne
→ En markering af kæbelinje og hage
→ At furerne fra næse til mund udglattes (Nasolabial folds)
→ At mundvigene peger opad i stedet for nedad
→ At fjerne rygerynker

 

Sammen finder vi ud af, hvad det er, du forventer af din behandling med filler og hvordan dette imødekommes bedst. For eksempel kan en ideel behandling mod rynker kan være en kombination af Botox samt filler-behandling for at opnå det absolut bedste resultat. Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende. Klinik Nykvist har en vision om at undføre æstetiske og naturlige resultater, hvor målet ikke er at ændre på folks udseende, men forskønne og forfine. Vi har forståelse for, at det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik, hvor vi ønsker at fremhæve eller genskabe de æstetiske træk hos dig. Vi går ikke ind for unaturlige behandlinger så som overfyldte læber og kinder.

Belotero®

Vi anvender en klassisk filler, der er gennemtestet og anvendt i mange år i hele verden nemlig serien Belotero®. Belotero® fillers er udviklet i Schweiz og er kendt som en af verdens bedste fillers. Vi har naturligvis hele serien fra Belotero®. Vi har lige fra en helt tynd SkinBooster, der lægges overfladisk i huden og trækker fugt ind i huden indefra til den kraftige Belotero® Volumen, der giver stor volumen. Hvilket produkt vi vælger, afhænger af det ønskede resultat og naturlighed ift. det behandlede område.

Hvor længe holder det?
Filler baseret på hyaluronsyre er en ikke-permanent filler og nedbrydes naturligt.
 
Holdbarheden varierer fra 3 mdr til 1½år – afhængig af, hvilken produkt vi vælger og det behandlede område.
F.eks. holder en behandling i kinderne og hagen betydeligt længere end den samme filler anvendt i læben. Dette skyldes at der er meget lidt bevægelse kinder og hage, hvorimod vi brugerne læberne hele tiden når vi taler, spiser, kysser mv.
 
 
Generelt vil holdbarheden efter den første behandling typisk være kortere end ved efterfølgende behandlinger. Derfor anbefaler vi, at man genbehandles inden for en kortere tidshorisont 1. gang.
Det vil typisk kræve flere behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi helst ikke overfylder et område, men gerne langsomt opbygger området, for at opnå et smukt og naturligt resultat.
Før behandlingen
En behandling forudgås altid af en lovpligtig forundersøgelse ved klinikkens kosmetiske sygeplejerske Camilla, ellers klinikkens ansvarlige læge Pernille. Her forventningsafstemmes forløbet herunder kundens ønsker samtidig med at der gives information om behandlingens virkning og bivirkninger. Man har altid ret til at medbringe en bisidder til konsultationen.
 
Fra konsultationstidspunktet skal du have 48 timers betænkningstid, før du kan modtage behandling med fillers.
 
Personer under 18 år samt gravide og ammende kvinder behandles ikke.
Efter behandling
Undgå at røre ved det behandlede område i 4 timer efter behandlingen. Derefter kan stedet vaskes forsigtigt med vand og sæbe. Der kan ligeledes benyttes let make-up. Indtil den første hævelse er aftaget, må det behandlede område ikke udsættes for stærk varme f.eks. solarium og solbadning eller ekstrem kulde. Det frarådes ligeledes at dyrke hård motion i døgnet efter behandlingen. Hvis du tidligere har haft af forkølelsessår i ansigtet, er der en risiko for, at kanylen fremkalder et nyt udbrud. Hvis du indtager aspirin eller lignende medicin, skal du være opmærksom på, at dette kan øge forekomsten af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.
 
Oftest forløber en filler-behandling helt uproblematisk, men i visse tilfælde kan der opstå bivirkninger.  I relationen til indstiksstederne kan der opstå rødmen, hævelse og blå mærker. Disse fortager sig i løbet af få timer til få dage.
ikke-permanent filler
priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Konsultation (skal bookes før behandling)

GRATIS

0,5 ML - læbeforstørrelse

DKK 1700,-

0,7 ML - læbeforstørrelse

DKK 1900,-

1 ML - læbeforstørrelse

DKK 2300,-

1 ML (valgfrit område, linjer, rynker i hele ansigt)

DKK 2300,-

2 ML (valgfrit område, linjer, rynker i hele ansigt)

DKK 3800,-

0,5 ml - linjer omkring mund (over og under læben)

DKK 1500,-

1 ml - linjer omkring mund (over og under læben)

DKK 2300,-

1 ml - mundvige lille løft

DKK 2300,-

2 ml - mundvige stort løft

DKK 3800,-

0,7 ml - hage

DKK 1700,-

1 ml - hage

DKK 2300,-

Tear Throug - Render under øjnene

DKK 2800,-

1 ml - Kindben markering

DKK 2300,-

2 ml - Kindben markering

DKK 3800,-

Hyalase - opløsning af filler

DKK 1000,-

Kontrol

DKK 0,00,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.

Læbeforstørrelse

Rynkebehandling

nasolabiale furer

filler under øjnene (tear troug)

kæbelinje