kemisk peeling

Hvis din hud har mistet sin glød, er solskadet med pigmenteringer, forstørrede porer, kæmper med urenheder eller akne, mangler styrke og vitalitet – så er peeling løsningen for dig.

kemisk peeling

behandling

Vi tilbyder forskellige peelings, og vi skræddersyer behandlingsforløbet specifikt til din hudtype og problematik. Hovedingredienserne i de peelings vi anvender fra Neostrata, er med Glykolsyre og Retinol. Kemiske peelings vinder frem internationalt, fordi de kommer i mange styrker og simpelt og effektivt reducerer alt fra akne-ar til solskader og forbedrer hudens glød og vitalitet. Kemisk peeling af huden har været anvendt af hudlæger i mere en 60 år og er en af verdens mest anvendte metoder til fornyelse af huden. Kemiske peelings er lavet til at eksfoliere din hud i forskellige grader afhængig af din hudtilstand, således at den igen fremstår ensartet og med en flot glød.

OVERBLIK

Behandlingstid

30 min.

bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

Ingen

resultat synligt

Efter 1 - 2 behandlinger

Holdbarhed

Permanent

Priser

Kemisk peeling

Spørgsmål vedr. behandling

Hvad er peelings gode til?

De dybe peelinger og peelinger med en surhedsgrad (ph) under 3 må kun foretages af læger (oftest hudlæger) og sygeplejersker, der er registreret til behandlingen. Det er vigtigt, at behandleren kan konstatere, hvilken hudtype der er tale om, så der gives den rette type peeling. Vi med vores professionelle skøn sammensætter hvilken peeling type, som passer til din hud, hvor man altid starter mildt og derefter bygger på, for at komme længere ned i surhedsgrad. (ph-værdi).

 

Behandlingen er især velegnet til:

→ Reducere synligheden af rynker
→ Reducere ar fra akne (bedst i kombi med microneedling)
→ Reducere ujævnhed i hudens struktur
→ Opstramme huden let
→ Bekæmpe/nedsætte aktiv akne
→ Give huden et cellefornyende boost
→ Formindske porer og give glød
→ Reducere ujævn pigmentering

 

Hvordan foregår selve behandlingen?

Peelingen påføres huden med en pensel og neutraliseres igen efter max 7 minutter – mens peelingen er på, kan man føle en let brændende fornemmelse i huden. I dagene efter en behandling kan huden være en lille smule rød og skalle lidt af – langt de fleste vil dog bare opleve, at huden føles mere glat og har en fin glød. Alt efter din hudtype og problem kan behandlingen enten foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling eller som et forløb med 3-5 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kommer mere i dybden med et problem. Et forløb er altid at anbefale, for synlige permanente forbedringer.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen vil huden have en let rødme, og den kan skalle i 3-4 dage. Dette er dog oftest set efter Retinol peelingen, hvorimod Glykolsyre peelingen ikke nødvendigvis får huden til at skalle. Når man køber et forløb på minimum 3 behandlinger, får du Neostratas Bionic Face Creme med hjem som gave, som skal bruges den efterfølgende uge. Huden vil derefter få sin fine glød og blive mere glat. Det er vigtigt, at du i de efterfølgende ti dage beskytter din hud mod solen med minimum solfaktor 30.

Dit behandlingsforløb med peelings

Hos Klinik Nykvist starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation, enten i forbindelse med din første behandling, eller du kan booke en særskilt konsultation, hvis du blot ønsker at høre om behandlingen. Her vurderer vi, hvad der passer til dig og dit ansigt og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet.

 

Alle der er fyldt 18 år kan få foretaget kosmetisk peeling af huden.

Peeling er udelukket i følgende situationer

÷ Ved infektion i huden (fx forkølelsessår)
÷
Den første måned efter brug af akne medicin (isotretinoin)
÷ Ved nye operationssår/andre sår i det område, der skal peeles
÷ Allergi for de anvendte stoffer
÷  Ved graviditet og amning

Hvilke stoffer findes i behandlingen?

Glykolsyre – AHA

Er et naturligt indholdsstof i sukkerrør. Glykolsyre eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, udjævner pigmenteringer i huden, reducerer porestørrelsen og bidrager til at udglatte fine linjer og rynker. Produkter fra Neostrata, som indeholder glykolsyre, er optimalt effektive på grund af den perfekte pH-værdi og koncentration. Der er udviklet amfoteriske sammensætninger, som har til formål at minimere rødme og irritationer (patenteret af Neostrata).

Vores Glykolsyre peelings findes i forskellige koncentrationer, på 20%, 30%, 50% og 70%, hvor vi efter hudanalyse vurderer hvilken koncentration som anvendes.

 

Retinol

Retinol er en ren form for vitamin A, der effektivt hjælper med at minimere tegn på rynker og ujævn pigmentering. I huden virker retinol ved at stimulere cellefornyelse og kollagenproduktion, hvilket resulterer i fastere hud. Hudens tekstur og hudfarve forbedres også ved regelmæssig brug.

kemisk peeling

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Glykolsyre peeling - 1 behandling

DKK 800,-

Glykolsyre peeling - 3 behandlinger

DKK 2000,-

Glykolsyre peeling - 5 behandlinger

DKK 3200,-

carbon peeling - 1 behandling

DK 750,-

carbon peeling - 3 behandlinger

DK 1950,-

Retinol peeling - 1 behandling

DK 1000,-

Retinol peeling - 3 behandlinger

DKK 2500,-

Retinol peeling - 5 behandlinger

DKK 4000,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.