HydraFacial

Med HydraFacial får du ikke kun én behandling, men hele seks behandlinger i en. Med andre ord; En HydraFacial ansigtsbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling!

HydraFacial

behandling

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som, i en og samme behandling, renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild, men effektiv hydradermabrasion. Vi anbefaler gentagne behandlinger, hvis du ønsker en optimal genoprettelse af din huds sundhed. Bestil tid til HydraFacial-behandlingen i dag i vores online bookingsystem. 

OVERBLIK

Behandlingstid

30 - 40 min.

bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

Ingen

resultat synligt

Straks

Holdbarhed

1 - 2 mdr.

Priser

HydraFacial

Spørgsmål vedr. behandling

Hvad er HydraFacial

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som, i en og samme behandling, renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild, men effektiv hydradermabrasion. Vi anbefaler gentagne behandlinger, hvis du ønsker en optimal genoprettelse af din huds sundhed. Bestil tid til HydraFacial-behandlingen i dag i vores online bookingsystem.

Behandlingen er især velegnet til:

→ Fine linjer
→ Hudtekstur
→ Elasticitet + fasthed
→ Tilstoppet + fedtet hud
→ Ensartet hud + glød
→ Mørke pletter

HydraFacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke i disse tre steps:

1 – Rens og peel

Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.

2 – Eksfolier + hydrer

Rens porerne med blid vakuumsug samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der omfavner huden.

3 – Fugt og beskyttelse

Afslutningsvis mættes hudens overflade med antioxidanter og peptider, for at give dit ansigt maximal glød.

HydraFacial signature ansigtsbehandling

HydraFacial Signature Behandling er en ansigtsbehandlig, hvor fokus er på at rense huden grundigt og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af serums, der er fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyren.

 

HydraFacial Signature Behandling er en unik ansigtsbehandling, og som er velegnet til alle hudtyper. HydraFacial Signatur Behandling giver dig en øjeblikkelig sund glød, samt en smuk og klar hud, uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, hyperpigmentering, porer og mindsker talgproduktionen og urenheder, samt giver en synligt smukkere hud.

 

Behandlingen afsluttes med LED lys terapi.

HydraFacial platinium ansigtsbehandling

Den ultimative HydraFacial oplevelse. Denne behandling starter med en lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne og samtidig medfører frisk ren lymfe, for at genoprette hydrering, tone og fasthed i huden og eliminere toksiner.

 

Derefter udføres HydraFacial Age-Refinement ansigtsbehandlingen, som renser, dybderenser og fugter huden samtidig med, at vi behandler dine specifikke hudbehov med Booster (serum) tilpasset din hudtype og behov.

 

Denne behandling afsluttes også med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen.

Hvad er lymfedrænage og hvad gør lymfesystemet?

Kroppens lymfesystem kan beskrives som et spindelvæv. I dette finmaskede netværk findes milliarder af hvide blodlegemer, som er med til at bekæmpe infektioner forårsaget af virus og bakterier. Lymfesystemet har 3 overordnede opgaver: Det fungerer som et dræn ved at fjerne overskydende væske i vævet (lymfe) og føre den over i venerne. Det udgør en del af kroppens immunforsvar, og det transporterer affaldsstoffer samt fedtstoffer og proteiner fra lever og tarme til blodkredsløbet.

 

HydraFacial Lymfedrænange er en særlig form for ansigtsmassage, hvor der anvendes en lille glaskoble med et lille vacum sug, hvilket er meget blid og rytmisk i modsætning til klassisk massage med forholdsvis hårde tryk, der presser de fine lymfekar sammen. Lymfedrænage stimulerer sammentrækninger i lymfekarrene og leder lymfen den bedste vej.

HydraFacial anti-age booster

HydraFacial Anti-age booster serum, er en anti-aging serum, som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.
Først udføres en HydraFacial Signatur Behandlingen, efterfulgt af boosteren DermaBuilder (serum). Dermabuilder er en superserum, som er designet til effektivt at håndtere fine linjer, hudtone og tekstur. For at optimere effekten, anvendes der også LED lysterapi i behandlingen. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen. På denne måde opnås der at huden også forynges indefra og ud.

 

Tilkøb til HydraFacial Signatur behandling DKK 295,-

HydraFacial pigment forandring C-vitamin booster

HydraFacial pigment c-vitamin booster, anbefales til dig der har solskader (hyperpigmentering/pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.
Først udføres en HydraFacial Signatur Behandlingen efterfulgt af boosteren Britenol (serum), som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist, at Britenol efterlader huden med en frisk glød og med en mere jævn overflade.

Behandlingen afsluttes med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stimulere kollagendannelsen. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen. 

 

Tilkøb til HydraFacial Signatur behandling DKK 295,-

HydraFacial perk eye / perk lip

Behandling og hjemmeprodukt i et, tilkøbes ofte til Signatur behandling.

 

HydraFacial Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i huden/læben øverste overfladelag. Samtidigt leverer HydraFacial Perk vigtige antioxidanter ved hjælp af rollerballen, som indfører næringsstoffer i huden. En af de unikke ting med HydraFacial Perk er at du får resten af produktet (serum) med hjem, så du den næste 3-4 uger morgen og aften kan anvende denne forfriskende serum, som fortsat vil pleje huden/læberne.

 

HydraFacial Perk Eye er en behandling til rundt om øjet. HydraFacial Perk Eye fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjenområde, samtidig med der gives en intens hydrering til området. Du får det resterende produkt med hjem til ca. 3-4 ugers brug.

 

HydraFacial Perk Lip peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynte olie og rosenekstrakt. HydraFacial Perk Lip plummer dine læber op og øger blodcirkulationen. Du får det resterende produkt med hjem til ca. 3-4 ugers brug.

HydraFacial

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Hydrafacial Signature Ansigtsbehandling

DKK 995,-

Hydrafacial Platinum Ansigtsbehandling

DKK 1600,-

Anti-age booster

Tilkøb DKK 395,-

Pigment forandring C-vitamin booster

Tilkøb DKK 295,-

Perk Eye

Tilkøb DKK 295,-

Perk lip

Tilkøb DKK 295,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.