Tatoveringsfjernelse

Har du fortrudt din tatovering? Hos Klinik Nykvist har du fuld fortrydelsesret. Vi hjælper med at fjerne din tatovering, så du kan spole tiden tilbage, re-dekorere og fortælle en ny historie.

Tatoveringsfjernelse

behandling

Nu behøver du ikke længere at forsøge at skjule dine tatoveringer eller fortvivle over en forældet eller fortrudt tatovering. Du kan hos Klinik Nykvist vælge at få laserfjernet din tatovering, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer. 

Klinik Nykvist er en kosmetisk klinik, med uddannet personale registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er derfor altid i trygge hænder, hvortil klinikken har en hudlæge tilknyttet som ansvarlig læge, for alle laser behandlinger. Dette er din sikkerhed for et trygt og professionelt forløb. 

OVERBLIK

Behandlingstid

3 - 15 min.

bedøvelse

Bedøvende creme + kold luft

Nedetid / opheling

Op til 7 dage

resultat synligt

Straks

Holdbarhed

Permanent

Priser

Tatoveringsfjernelse

Spørgsmål vedr. behandling

Før behandling

1. Undgå direkte sollys! 

Sollys, solarie og selvbrunerprodukter øger chancen for midlertidige pigmentforandringer. Derfor anbefaler vi, at du undgår at få direkte sol på behandlingsområdet, gerne 2 uger før og efter behandlingen. Husk at bruge en faktor 50 solcreme på området for at beskytte huden mest muligt. 

 

2. Ingen hårfjerningsmidler!

For at minimere risikoen for bivirkninger anbefaler vi, at du ikke bruger voks eller andre former for hårfjerningsmidler på ønskede behandlingsområde. Huden skal have ro mindst 2 uger før og efter behandlingen.

 

3. Skånsom barbering

Behandlingsområdet skal være fri for hår. En skånsom barbering af området 12-24 timer før behandling sikrer en effektiv laserbehandling. Hvis yderligere barbering skønnes nødvendig har vi engangsshavere i klinikken.

Selve behandlingen

Vi vil i Klinik Nykvist altid starte din laserbehandling med en grundig forundersøgelse af din hud og en vurdering af din tatovering. Der vil blive udfyldt en journal med oplysninger, der har relevans for et vellykket behandlingsforløb. Du bedes oplyse os om eventuelle allergier, sart hud, medicin m.m. Inden hver behandling vil vi fotografere din tatovering så vi kan dokumentere og følge din udvikling igennem dit behandlingsforløb. Behandlingen kan vare fra ganske få minutter til op imod en halv time, alt afhængig af størrelse på tatoveringen. Laserbehandleren sørger for afkøling af huden før, under og efter behandlingen. Du får grundig information om efterbehandling og det fortsatte forløb.

 

Under selve behandlingen vil du opleve at huden reagerer på laserbehandlingen med frosting (det behandlede område bliver hvidt). Denne reaktion på huden er helt normalt, og betyder at man rammer det pågældende farve i huden. Frostingen aftager kort efter behandlingen. Hos nogle aftager det efter få minutter og hos  andre efter 3 timer.

 

Vores laser er en højt specialiseret maskine,  tri-beam q-switched nd yag-laser, der kan fjerne sorte såvel som farvede tatoveringer. Langt de fleste tatoveringer kan fjernes 100%, så din hud fremstår helt naturlig igen.

Hvordan fjernes tatoveringen?

En tatovering består af blæk, der sidder i “underhuden”. Denne blæk er så kraftig, at den ikke kan udskilles af kroppens eget system.

 

En tatovering fjernes ved, at strålerne fra laseren rammer blækket og knuser det til mindre partikler, som kroppen (lymfesystemet) langsomt udskiller. Det er denne proces, der gentages ved hver behandling, indtil alt blækket er væk.

Blegning før coverup

Hvis du ønsker at få coverup, er ganske få behandlinger som regel nok til at lysne din tatovering tilstrækkeligt, så der ikke kan anes gamle, store og mørke tatoveringer under den nye. Det giver dig langt mere frihed til at bestemme motiv, farver og størrelse på din nye tatovering. Området kan tatoveres 8 – 12 uger efter sidste laserbehandling.

Smerte og bedøvelse

Mange er bekymret for, om denne behandling gør ondt. Svaret er ikke definitivt. Smerte opleves forskelligt fra person til person. De fleste udtaler at smerten opleves som en elastik der snappes mod huden. Dog synes de fleste, at det er en behandling som forbindes med kortvarig smerte fornemmelse. Kort efter at behandlingen er afsluttet, oplever de fleste lidt eller intet ubehag overhovedet. Under og efter laser behandlingen køler vi din hud med vores (cryo) kølemaskine, hvilket også er med til at lindre under selve behandlingen.

 

Du kan vælge at påføre lokalbedøvende creme på behandlingsområdet inden din behandling, som vil afhjælpe den ubehag der kan opstå. Denne creme skal sidde på området i ca. 1 time før behandlingen påbegyndes. Denne creme kan købes i klinikken, og der vil være til minimum 10 behandlinger heri. 

 

Allerede efter din første behandling vil det være muligt, at se en forskel. Det er dog vigtigt at understrege, at tatoveringsfjernelse med laser kræver tålmodighed, da kroppen og huden imellem hver behandling skal have tid til at hele og udlede det blæk som laseren har bearbejdet.

Konsultation

Dit behandlingsforløb vil starte ud med en uforpligtende og gratis konsultation.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os eller besøge os for at få yderligere information.

 

Du kan også, helt uforpligtende, vælge at sende os et billede af din tatovering med en kort tekst, der beskriver, hvad du ønsker ændret. Vi vender så tilbage med en vurdering og en vejledende pris.

 

Som regel ligger vi konsultationen lige inden selve laserbehandlingen. Derfor vil der blive sat god tid af til din første behandling, så der er tid til information og eventuelle spørgsmål. Vi går kun igang med et behandlingsforløb, når du føler dig 100% sikker på beslutningen og forløbet.

Antal behandlinger

Man kan opnå at permanent makeup (øjenbryn) kan fjernes på 1-3 behandlinger. Man kan opnå at tatoveringer på kroppen kan fjernes på 6-12 behandlinger.

 

Antallet af behandlinger afhænger af hudtype, tatoveringens dybde i huden, type tatovering og hvor på kroppen den er placeret. Tatoveringen forsvinder ikke efter kun en enkelt behandling, og resultatet af hver behandling kan først vurderes efter ca. 6-8 uger. Efter 6-8 uger foretager man behandlingen med laser igen, indtil det ønskede resultat opnås. Der er ingen garanti for at tatoveringen kan fjernes 100%.

 

Eventuel ar-dannelse i forbindelse med udførelsen af selve tatoveringen vil forblive i huden. Dette har ikke noget med laserbehandlingen at gøre.

 

Faktorer der bestemmer tidsforløbet for fjernelse af din tatovering

 • Dybden blækket er stukket i huden
 • Hvilke pigmenter der er anvendt
 • Hvor gammel din tatovering er
 • Om du ryger
 • Placeringen af din tatovering. Jo længere væk fra din tatovering sidder fra hjertet, jo sværere er den at fjerne. Tatoveringer på hænder og fødder kræver derfor flere gange og længere heling tid.
 • Din krops evne til at bortskaffe pigmenterne
 • Gul er den sværeste farve at fjerne. Ofte er nogle permanent makeup pigmenter med meget gul pigment. Dvs det er den sidste farve der er tilbage i brynet og kræver mange behandlinger for en total fjernelse. Vi anbefaler her at få lavet et cover-up, da gul er forholdsvis nem at dække med anden farve.
 • Nogle få personer kan opleve pigmentforandringer i huden efter fjernelse med laser. I nogle tilfælde kommer pigmentet ikke tilbage. Jo mørkere din hud er, jo større er risikoen for pigment fejl.
Regler

Hos os i Klinik Nykvist skal du skal være fyldt 18 år for at blive behandlet med laser. Vi fjerner heller ikke tatoveringer på gravide og ammende kvinder. Lider du af en kronisk sygdom, der påvirker din krops evne til at regenerere, vil vi anbefale dig, at du forud for din behandling vil have en konsultation med din egen læge.

Laserbehandlingen udføres ikke hvis:

 • du har eller har haft hudkræft eller modermærkekræft.
 • du er gravid eller hvis du ammer.
 • du får receptpligtig akne-medicin.
 • du har epilepsi, som ikke er velbehandlet.
 • du tager blodfortyndende medicin.
 • du lider af keloid ar-dannelse.
 • du lider af hæmofili (blødersygdom).
Tatoveringsfjernelse

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

30% på 1. behandling - 20% på 2. behandling - 10% på 3. behandling

fjernelse af permanent makeup

DKK 450,-

2 x 2 cm

DKK 300,-

5 x 5 cm

DKK 450,-

7 x 7 cm

DKK 600,-

10 x 10 cm

DKK 800,-

13 x 13 cm

DKK 1000,-

16 x 16 cm

DKK 1500,-

Er du i tvivl om hvilken størrelse din tatovering har, så vurderer vi dette til din forundersøgelse før første behandling. Du kan også sende en mail, så finder vi en passende pris.