eyeliner/vippefortætning

At få optegnet permanent eyeliner er helt klart én af de mest klassiske og populære behandlingsformer inden for permanent makeup

eyeliner/vippefortætning

behandling

En semipermanent eyeliner eller vippefortætning giver karakter til dit ansigt og et fyldigere look omkring øjenvipperne, så de fremstår mange og tættere. Eyelineren og vippefortætningen kan laves på både den øvre og nedre del af øjet og med bredde efter dine ønsker, ligesom der kan laves vinge på eyelineren. Du sparer tid og besvær med en eyeliner, der aldrig udviskes eller er ujævn, uanset hvad du foretager dig. Eyelineren tilpasses naturligvis den enkelte, alt efter dine ønsker og behov.

En anden populær måde at lave eyeliner, er at tatovere mellem øjenvipperne, som laver en mørk diskret skygge, som får vipperne til at syne tættere. Dette kaldes vippefortætning. Denne metode er ideel til dig, som gerne vil have et diskret look.

Forud for behandlingen bliver man bedøvet, med creme, som vil fjerne ubehagen under behandlingen.

Mange vælger at få lavet eyeliner eller vippefortætning samtidig med tatovering af bryn, dette kan med fordel gøres samtidig,

OVERBLIK

Behandlingstid

1,5 - 2 timer

bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

5 -7 dage

resultat synligt

Straks

Holdbarhed

1 - 3 år

Priser

eyeliner/vippefortætning

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Eyeliner 1. behandling

DKK 2900,-

Eyeliner 2. behandling

DKK 1500,-

Eyeliner 3. behandling

DKK 800,-