Hyalase

Hyalase eller Hyalurondiase, er lægemiddel udleveret af Lægemiddelstyrelsen som effektivt og hurtigt kan rette op på eller fjernet et uønsket resultat fra en filler behandling. Den typiske kunde vi behandler, henvender sig oftes på baggrund af et resultat de har fået på en anden klinik, som de ikke er tilfredse med. Oftes ser vi overfyldte læber, skævheder og buler i læberne.

hyalase

behandling

Med en tynd nål injiceres Hyalase i det ønskede område. Der kan opleves let smerte, men ikke noget der kræver smertestillende. Vi vil dog gerne tilbyde dig noget lokalbedøvende creme, hvis det er nødvendigt. 

I området hvor der injiceres, kan der opleves lidt hævelse, rødme og ømhed. Dette fortager sig dog oftes i løbet af et par dage. 

OVERBLIK

Behandlingstid

15 - 30 min.

bedøvelse

Bedøvende creme

Nedetid / opheling

1 - 7 dage

resultat synligt

1 - 2 døgn

Holdbarhed

Permanent

Priser

hyalase

Spørgsmål vedr. behandling

Efter behandlingen

Efter behandlingen, skal du vente min. 4 timer før du anvender make-up og creme

→ Rør ikke ved det behandlede område
→ Undgå infektion ved at anvende god hygiejne
→ Vi fraråder at du masserer området, eller afkøler det med noget koldt. Vi anbefaler også at du holder huden væk fra solen.

 

Den injiceret Hyalase er opløst allerede efter en halv time, dog kan det tage op til 48 timer, før virkningen er aftaget.

For at sikre det bedst mulige resultat, så anbefaler vi at du venter minimum 2 uger, før du får injiceret ny filler. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at få skabt det resultat, som du i første omgang drømte om at få.

hyalase

priser for behandling

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Konsultation (skal bookes før behandling)

GRATIS

første behandling

DKK 1000,-

Anden behandling

DKK 700,-

trejde behandling

DKK 400,-

før & efter billeder

tidligere behandlinger

Se vores søde kunders før og efter billeder fra deres behandling hos Klinik Nykvist. Book tid til en behandling i dag eller kontakt vores personale for mere information.