Hjælp til den rette behandling

Klinik nykvists guide

Har du svært ved at finde frem til den rette behandling? Hos Klinik Nykvist hjælper vi dig gerne. Vi har herunder opsat en lille guide med det mest gentagende spørgsmål fra vores søde kunder. Er du stadig i tvivl om den rette behandling, kan du altid henvende dig til klinikken og vi vil gøre vores bedste, for at hjælpe dig.
Guide

Spørgsmål vedr. behandlinger

Jeg har en tydelig bekymringsrynke?

Rynker mellem brynene kommer ved aktivt brug af musklerne corrugator og procerus. Få at få rynkerne i huden væk, skal musklerne afslappes. Dette gør man med botox. Når musklerne slapper af, over en længere periode, så udglattes huden.

Mine mundvige vender nedad?

Vores mundvige trækkes ned ad, af musklen depressor Anguli oris. Heraf kommer de nedadvendte mundvige, og ofte er denne behandling en kombi-behandling. Først botox til at slappe musklen – har musklen efterladt dybere furer, så udfylder man herefter dem med filler.

Min mission med klinik nykvist

“Min mission er, at vise mænd og kvinder, at de kan få injektioner med botox og fillers – og stadig ligne dem selv. Og dertil hjælpe dem til at matche deres ydre med deres indre.” 
Camilla Nykvist
Indehaver og kosmetisk sygeplejerske
Klinik Nykvist

bedøm os på trustpilot

Vi sætter stor pris på vores kunder, og det vil glæde som hvis du efter dit besøg i klinikken, vil skrive end kort anmeldelse inde på vores Trustpilot.

Sandra Vilsø

Klinik Nykvist
“Har nu haft min 2. behandling af permanent hårfjerning på 3 forskellige områder. Jeg har allerede nu fantastiske resultater og jeg kan slet ikke vente med at komme til de næste behandlinger. Rikke er super sød, kompetent og meget imødekommende. Man føler sig tryg hele vejen igennem, og dejligt med en konsultation inden 1. behandling, til at få svar på alle se spørgsmål man nu skulle have.”

Sofie

Klinik Nykvist
“Jeg er nu kommet et par gange ved Klinik Nykvist og Camilla er så dygtig og professionel. Man føler sig i de bedste hænder og altid meget velkommen. Klinikken får 5 stjerner fra mig af.”

Ida

Klinik Nykvist
“Camilla er passioneret, imødekommende, målbevidst og perfektionistisk. Disse ting er med til at hjælpe os, som kommer og gerne vil have hjælp og sparring, og som der er lidt selvkritiske. Jeg har kun gode oplevelser hos Camilla og Klinik Nykvist, og føler mig altid godt taget imod og velkommen.”